OVER SIX

DE INTERNATIONALE SENSATIE!

De ex-vrouwen van Henry VIII pakken de microfoon en vertellen – eindelijk – hun verhaal. In de internationale hitmusical SIX veranderen de Queens van het vroegere Engeland in een koninklijke meidengroep. Met een soundtrack die Spotify wereldwijd veroverde, bewijzen de zes Queens in een concert van 80 minuten wie van hen het ergste lot trof. Verhalen over liefde, verlies en de meest beruchte ex van het afgelopen millennium komen aan bod in deze Britse musical, geschreven door Tony Award winnaars Toby Marlow en Lucy Moss.

Met award winnende muziek geïnspireerd door popiconen zoals Beyoncé, Adele en Ariana Grande, is SIX de meest powervolle en sassy musical van het moment! Het wereldwijde fenomeen waar theater, popconcert en musical samenkomen. Girlpower all the way in dé viral musical met zes Queens en een volledig vrouwelijke band waarbij je onmogelijk stil kunt blijven zitten.

SIX heeft o.a. Londen en New York al veroverd en eind vorig jaar ook Nederland! De originele UK productie (Engels gesproken en gezongen) zal na het grote succes van vorige keer dit jaar terugkeren naar Amsterdam en Groningen.

 

Divorced, Beheaded, LIVE IN NEDERLAND!

 • MAAR TWEE WEKEN! In Carré & Martiniplaza
 • DUUR ca. 80 minuten zonder pauze
 • TOEGANGSPRIJS Kaarten vanaf € 22,-

STAY IN TOUCH QUEENS

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op 'BOEK NU' om kaarten te kopen voor SIX.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling duurt ca. 80 minuten. Er zit geen pauze in de voorstelling.

 • Vanaf welke leeftijd kan ik de voorstelling bezoeken?

  SIX heeft geen minimumleeftijd, maar de adviesleeftijd voor de voorstelling is 10 jaar en ouder. Bezoekers onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus mag u een foto of video maken.